Kérdése van? Küldjön e-mailt: info@knx.hu

Fizetési feltételek

VIII. Számlázás és fizetés

 

8.

  • A Vásárló a 4.4. pontban meghatározottak szerint választhatja ki a fizetési módot (banki átutalás, PayPal fizetés).

 

  • A banki átutalás fizetési mód választása esetén Eladó a megrendelés visszaigazolását követően díjbekérőt állít ki és küld a Vásárló részére. A díjbekérőn meghatározott összeg az Eladó bankszámláján történő jóváírását követően végszámlát állít ki, amelyet Eladó a Termék Vásárló részére történő átadásával egyidejűleg átad Vásárló részére.

 

  • A PayPal fizetési mód választása esetén a megrendelés elküldését követően a Vásárló PayPal oldalára történő átirányítással, az Eladótótól teljesen független platformon jelentkezhet be PayPal számlájára vagy akár új PayPal számlát is létrehozhat.

 

  • Eladó kijelenti, hogy a Termékek Vásárló részére történő átadása kizárólag a Termék vonatkozásában a megrendelésről kiállított díjbekérő összegének, illetve a PayPal fizetési mód esetén a Termékek árának Eladó PayPal számláján történő jóváírását követően történik. Vásárló teljesítésének időpontja az a nap, amely napon a vételár az Eladó bankszámláján jóváírásra kerül.

 

  • A Vásárló jogosult a kiállított számla kézhezvételétől számított két munkanapon belül e-mailben kifogást emelni a számla ellen. Ha a Vásárló a határidőn belül nem emel kifogást, a számla elfogadottnak tekintendő.