Kérdése van? Küldjön e-mailt: info@knx.hu

Rólunk

GVS Group

Az 1999-ben alapított Video-Star Group (GVS) jelenleg három leányvállalatból áll: Guangzhou Video-Star Electronics Co. Ltd., Guangzhou Video-Star Electronics Industrial Co. Ltd. és Guangzhou Video-Star Display Co. Ltd.
A GVS Group a CRT / TFT Video Display Modul, a Video Door Phone Solution, az intelligens épületfelügyeleti rendszerrel és az adatszolgáltatáshoz kapcsolódó termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozó ügyfeleinek kínál  megoldást az intelligens rendszerek világában. Erős K+F erővel, széles termékválasztékkal és integrációs megoldással az épületautomatizálásra, a GVS Csoport az egyik legelismertebb és legfejlettebb megoldásszolgáltatóvá vált.

 

KNXdirect

Cégünk a GVS group KNX termékeinek hivatalos magyarországi forgalmazója. A KNXdirect az aktuális piaci igények felmérve, két nagy múltú cég vezetőinek összefogásával jött létre. Az egyik, egy már több mint 15 éve működő építőipari generálkivitelező cég, a másik pedig szintén több mint 10 éve piacvezető helyet betöltő vállalkozás, mely informatikai hálózatok kiépítésével és adatmentéssel foglalkozik. Az így megszerzett szakmai tapasztalatainkat egyesítve, felhasználva vállaljuk intelligens otthonok tervezését, kivitelezés és programozását.